Kurs: To dager med fundraising og lokalmat til fjells i september

Bli med på en intens arbeidsøkt i som løfter fundraising-arbeidet ditt i september

«Kombinasjonen av å jobbe med våre spesifikke utfordringer og å lære mer om fundraising generelt, gir et veldig godt grunnlag for å jobbe videre med å skaffe inntekter.  Fine omgivelser, og gøy med avbrekk der vi fikk være ute og i aktivitet.»
-Deltaker på b.bold-stikkavtur mars 2018

Et to-dagers intensivt program – til fjells, bort fra hverdagsstresset – hvor dyktige fundraisingstrateger hjelper deg med å forbedre din organisasjons fundraising, slik at du kan gi organisasjonen et skikkelig løft.

Vi kaller det Fundraisingklinikken – og med kanskje ikke helt kirurgisk presisjon, skal vi finne ut av hva som plager ditt fundraisingprogram, og finne kuren for det. Kanskje er det bare en vitamininnsprøytning som trengs, kanskje er det deler av programmet som bør amputeres fullstendig. Uansett vil vi sørge for at du reiser hjem med en individuelt tilpasset behandlingsopplegg!

Simon Scriver er en kjent foredragsholder som har bygget opp fundraising i små og store organisasjoner tidligere. Han vil lede oss igjennom to intensive og effektive dager, og sørger for at du reiser hjem med en solid plan.

Beate Sørum (som er den som inviterer deg med på tur) blir også med til fjells som Simons sidekick og altmuligkvinne. Hun er en erfaren foredragsholder og fundraisingrådgiver.

En kombinasjon av foredrag, forhør, workshop, diskusjoner og hardt arbeid vil hjelpe deg til å bryte litt ut av hverdagsstøyen og finne nye innfallsvinkler i arbeidet.

  • Trenger du nye givere?
  • Trenger du å samle inn masse penger, men har lite eller intet budsjett?
  • Trenger du å finne en ny retning eller fokus?
  • Trenger du å vokse, eller utvide virksomheten?

Da bør du bli med oss til fjells! Du vil reise ned igjen med konkrete planer og verktøy du kan ta i bruk umiddelbart.

Meld deg på

 

«[Samlingen gav meg] økt motivasjon for å jobbe med fundraising framover, både fordi jeg nå har mer tro på at vi skal lykkes, men også fordi vi har retning å jobbe i.  Så vi sitter igjen med en klarere og smalere strategi for fundraisingsarbeidet videre.»
– Deltaker på samlingen mars 2018

Eksklusivt og effektivt

For at du skal få mest mulig ut av tiden din, har vi begrenset oss til 15 deltakere. Slik sikrer vi at ekspertene har tid til å jobbe godt med alle sammen. Samtidig får du en liten gruppe «likesinnede» som holder kontakten med for hjelp og støtte fremover.

Bilde av en hest som drar slede (vi ser ikke sleden) helt foran i bildet. I bakkant ser vi en gammel tømmergård, dekket i snø. Vi ser et snødekket fjell mot en gul solnedgangshimmel.

Dette er den vakre bygda Vingelen i Hedmark. Bildet er tatt under en kanefart-tur bak en Hæst i med deltakerne på mars-utgaven av denne samlingen. Bilde og opphavsrettigheter: Beate Sørum

Bort fra storbyen – en inspirerende opplevelse

Vi tar deg med til eventyrlige Vingelen, ei lita fjellbygd i Hedmark, med ca. 500 innbyggere. Her overnatter vi på Vingelsgaard Gjestgiveri – en flere hundre år gammel gård i laftet tømmer, som er omgjort til gjesterom og konferanselokale.

Fem mennesker sitter rundt et konferansebord foran en stor svart skjerm. Rommet er lyst og moderne.

De flotte lokalene hos Vingelsgaard Gjestgiveri. Foto og opphavsrett: Beate Sørum

Vi passer på å roe ned samtidig som vi fyller på, og legger opp til litt friluftsliv, smakebiter på den fantastiske lokalmaten som produseres i området, og turer rundt i bygda. Hele tida vil du nyte krystallklar fjelluft, høstfarger og fantastisk landskap.

Meld deg på

Pris og praktisk informasjon

Tid:

24. september: Vi reiser opp med toget klokken 14.34. Du kan velge et tog som går 16.34, men da reiser du alene (vi henter deg på stasjonen), og du rekker ikke middag.
25. september: En full arbeidsdag, etterfulgt av middag og sosiale aktiviteter.
26. september: En full arbeidsdag, og så toget tilbake til Oslo klokken 16.43, fremme i Oslo 21.26.

Pris:

Samlingen koster 9.900,- per person (pluss mva). Siden vi tror det beste arbeidet skjer med flere hjerner i sving, gir vi deg 2.000 ,- i avslag for deltager nummer to (eller flere) fra samme organisasjon. Så ta med en kollega!

Earlybird-pris: Hvis du booker før 1. august 2018, får du også første deltaker til prisen av deltaker nummer 2 – altså du sparer 2.000 kroner 🙂

Prisen inkluderer overnatting, mat, transport og alle aktiviteter i Vingelen. Togbilletter Oslo – Tolga og tilbake er ikke inkludert og må betales av den enkelte deltaker selv. Vi kan være behjelpelige med booking selvfølgelig – gi i såfall beskjed så kan vi booke og viderefakturere for togbillettene. Eventuell transport til og fra Oslo for deltagere fra andre steder i landet må betales og ordnes selv.

Påmelding er bindende, men kan selvsagt fylles med andre mennesker enn de du først melder på hvis noen må melde avbud. Vi sender faktura til epostadressen du oppgir ved påmelding.

«Jeg likte at opplegget ble ledet av personer med årelang erfaring i å definere utfordringer og å finne løsningene. Det er også veldig bra at opplegget er samtalebasert og ikke på noen måte bærer preg av å være et konsulentseminar det alle problemer skal løses ved å stappe de ned i et standardformat som ikke funker.
-Deltaker på mars-turen til Vingelen.

Overnatting

Vi skal både sove og jobbe på fantastiske Vingelsgaard Gjestgiveri. Her er det 10 rom, og blir det fullt må vi dele. Det er enkeltsenger på de rommene som eventuelt må deles.

Mat

Vingelen ligger i Røros-traktene, og mange av gårdene i området er med i det prisvinnende «Rørosmat«-samarbeidet. Vi legger opp til mye god og lokal mat disse dagene, med blant annet besøk på velkjente Eggen Gardsysteri. Vi får nok også smake på ostene som vant både gull og sølv i oste-VM, World Cheese Awards i 2017.

Meld deg på

Våre strateger for samlingen

Simon Scriver

Simon Scriver helps good charities do better fundraising. An award-winning fundraising consultant, coach, and trainer, he helps charities of all sizes do amazing things with little time and little budget. Simon helps his client bring in new donors, build relationships, and keep their supporters giving. He is obsessed with Donor Love…and Twitter.

Working with small and large charities all over the world, he speaks regularly at international conferences and delivers on-line and off-line fundraising training. He is the only person in Ireland with a CFRE, a Diploma in Fundraising and a Certificate in Fundraising. Simon is a board member of a small non-profit ‘Making Connections’, sits on the Advisory Panel of Rogare, the international fundraising think tank, and is a member of the Institute of Fundraising and the AFP.

Beate Sørum

Beate eier og driver b.bold, og er den som har invitert alle med på tur. Beate brenner for fundraising, og forsøker så godt hun kan å gjøre den beste kompetansen tilgjengelig også for norske fundraisere. Gjennom b.bold jobber Beate med mange ulike organisasjoner for å styrke deres innsamlingsarbeid. Tidligere jobbet hun i Kreftforeningen i 6 år, hvor hun startet det digitale innsamlingsarbeidet. Som styremedlem og deltaker i ymse utvalg i Norges Innsamlingsråd har hun satt i gang en rekke kurs, seminarer og møteplasser for å få bransjen tettere sammenknyttet, og for å gi nye fundraisere et godt nettverk som kan hjelpe dem i gang.

Beate elsker Vingelen, og håper virkelig at du har lyst til å bli med på tur og forelske deg i bådet stedet og fundraisingen 🙂

Meld deg på

Spørsmål?

Ta kontakt med Beate på telefon 986 23 650, eller send en epost til beate@bbold.no

Om Vingelen

Denne lille bygda med 500 innbyggere, er Nasjonalparklandsby for Forolhogna nasjonalpark. Den er inngangen til fjellmassivet. Bygda preges av tømmerlaftede godt bevarte flere hundre år gamle gårder. Når vi kommer dit tidlig i mars vil det nok ligge et tjukt lag med deilig snø over hele bygda, og det vil være muligheter både på ski og til fots. Finn ut mer om vår vakre destinasjon, Vingelen.

Meld deg på

Og, for å gi deg litt ekstra lyst til å bli med – her er noen bilder fra forrige runde!

Tre menn med hver som spark står foran en gammel tømmergård. Alt er snødekket.

Disse gutta skal til å slippe sitt første album! Neida. Men de er i ferd med å dra på en sparktur til Eggen Gardsysteri i lunsjpausen. Gården de står foran er Vingelsgaard.

En mann står bak en kjøpmannsdisk og skjærer opp ost til smaksprøver.

På besøk på Eggen Gardsysteri. Marius Eggen deler ut smaksprøver på gårdens prisvinnende oster.

3-4 mennesker står på spark nedover en slak snøkledd bakke. Det er et fjell i bakkant av bildet.

Selv for nordmennene i flokken var det lenge siden forrige sparktur. Frisk luft og en god nedoverbakke var en god avkobling fra faglig arbeid.

Meld deg på

Reklamer